Louis’ video producties – Specials

Zie ook mijn YouTube-kanaal!

Een video-impressie van een bijzondere met veel passie ingericht Hof-van-Eden in Hoensbroek. Spannende views, verrassende ontdekkingen, aparte contrasterende objecten, met de Homo Ludens (Spelende Mens) als leidraad!

Een bijzondere video-boodschap in moeilijke tijden van Corona aan Jim Mouthaan voor zijn 17de verjaardag. Familie, vrienden en kennissen stuurden hun aparte Minuut-voor-Jim! Laat je verrassen door de spontaniteit van de boodschap.

Vince en Jim Mouthaan, Mark Mommers en Louis Hilgers samen naar het Flipper- en Arcade Games Walhalla FREE PLAY LANAKEN (België). De plek waar (zanger) Fabrizio uit Maastricht zijn lang gekoesterde jongensdroom verwezenlijkte.

Goggomobile – Rust in Peace

Mijn eerste auto was een Goggomobile T250 (van ome Grait uit Posterholt). Dit exemplaar (gevonden met mijn kleinzoon Nick) komt uit het Belgische Nazareth. Hier naar de laatste ‘rust‘plaats gebracht door Jos L’Ortye (2019).

Merci BeauKOE – 1

Fase 1: OPERATIE.
Een klimatologische verschijnsel legde Merci BeauKOE op haar rug en zij brak o.a. haar been. Top polyester chirurg Harry Schroen nam haar met grote toewijding onder handen.

Merci BeauKOE – 2

Fase 2: PLASTISCHE CHIRURGIE
Na de ernstige malheur die onze geliefde, kleurrijke tuingenoot heeft gehad, is zij na met liefde en passie in oude glorie hersteld door Mural Artist James Jetlag (Martin Plag).

Reading between the Lines

De Doorkijkkerk staat in Borgloon (B) in de streek Haspengouwen wordt beschouwd worden als landschapskunst. Het geheel is opgebouwd uit horizontale cortenstaalplaten, verbonden door gelaste vierkantige plaatjes.

Het Zwevende Kapelleke

Kunstenaar Frits Jeuris maakte van fruitbomen een opvallend uitkijkpunt in Helshoven (B) in Haspengouw. Het panoramakunstwerk is gemaakt van bomen die gerooid werden vanwege het Little Cherry Virus.

Free Play

Een oude passie (van Fabrizio) opnieuw beleven kan in FREE PLAY LANAKEN (België), een speelhal met de grootste collectie flipperkasten en retro videogames van België, een lage entree en alle games ingesteld op vrij spel.

Humanoid’s Bizarro

Even bij Konink Etalagepoppen in Beekbergen binnengelopen, waar tweedehands poppen verkocht worden. Een bizarre verzameling van rijen bewegingsloze mensen met ‘dode’ ogen in alle vormen en maten.

Unframed 2018

De UNFRAMED Urban Art Expo & Jam vond plaats in de 1200 m2 grote ‘graffitie Hall of Fame’ in Heerlen op 22 en 23 september 2018. Tevens werd live graffitie art gemaakt door grote namen uit de graffitie-scene, waaronder James Jetlag.

LeesPerformance

Bijzonder leesperformance in het Theater aan het Vrijthof bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Tijdens de voorstelling hingen / lagen / stonden / zaten lezende mensen.

Ferrari

Impressie van een grote collectie Ferrari automobielen bij de dealer Ferrari Monza in Sint Martens-Lathem (België). Van de nieuwste bolides tot fraaie pre-owned exemplaren in een grote range van uitvoeringen en  kleuren.

Niekée College

Het Niekée College (Roermond) is geen traditionele school, maar een facilitair onderwijs- en activiteiten centrum voor het Mundium College, voor andere scholen en vele maatschappelijke organisaties / bedrijfsleven.

Viola en BandaBou

Een bijzondere trip met Viola Rojer over Bandabou (Curaçao) en naar ‘haar’ geliefde Westpunt, waar ze opgroeide. Het heftig bergop en bergaf rijden riep herinneringen aan de trips met haar vader op.

Morgan

1ste Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland

Morgan

2de Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland

Morgan

3de Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland