Louis’ video producties – Specials

Zie ook mijn YouTube-kanaal!

Humanoid’s Bizarro

Even bij Konink Etalagepoppen in Beekbergen binnengelopen, waar tweedehands poppen verkocht worden. Een bizarre verzameling van rijen bewegingsloze mensen met ‘dode’ ogen in alle vormen en maten.

Unframed 2018

De UNFRAMED Urban Art Expo & Jam vond plaats in de 1200 m2 grote ‘graffitie Hall of Fame’ in Heerlen op 22 en 23 september 2018. Tevens werd live graffitie art gemaakt door grote namen uit de graffitie-scene, waaronder James Jetlag.

LeesPerformance

Bijzonder leesperformance in het Theater aan het Vrijthof bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Tijdens de voorstelling hingen/lagen/stonden/zaten lezende mensen.

Ferrari

Impressie van een grote collectie Ferrari automobielen bij de dealer Ferrari Monza in Sint Martens-Lathem (België). Van de nieuwste bolides tot fraaie pre-owned exemplaren in een grote range van uitvoeringen en  kleuren.

Niekée College

Niekée College (Roermond) is geen traditionele school, maar een facilitair onderwijs- en activiteiten centrum voor het Mundium College, voor andere scholen en vele maatschappelijke organisaties / bedrijfsleven.

Viola en BandaBou

Een bijzondere trip met Viola Rojer over Bandabou (Curaçao) en naar ‘haar’ geliefde Westpunt, waar ze opgroeide. Het heftig bergop en bergaf rijden riep herinneringen aan de trips met haar vader op.

Morgan

1ste Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland

Morgan

2de Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland

Morgan

3de Bezoek aan de Morganfabrieken aan de Pickersleigh Road – Great Malvern – Engeland